Вијести

article
Подјелом жутих ротационих свјетала и едукативног материјала возачима трактора у Општини Вукосавље почела је превентивна кампања под називом „Освјетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом“.
article
Представа „Мирка“ намјењена дјеци основних школа, чији актери кроз игру и забаву уче дјецу о безбједном понашању у саобраћају у протеклој седмици изведена је пред бројним малишанима трију општина. Наведена представа 15. марта изведена је у Спортско – културном центру у Дервенти, 17. марта у Дому културе у Козарској Дубици а 18. марта у Кино сали у Новом Граду.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савез Републике Српске провешће у периоду од 21. марта до 03. априла 2016. године превентивну кампању „Освjетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом“ .
article
Поред Добоја, Градишке и Приједора прилику да испробају „пијане наочаре“ имали су и средњошколци Прњавора и Фоче. У петак 11. марта Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза Републике Српске у сарадњи са ауто-мото друштвима и средњим школама реализовали су предавања и показне вјежбе на тему "Алкохол и млади возачи" у двије општине Републике Српске.
article
Јуче, у приједорској гимназији представници Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза Републике Српске у сарадњи са ауто-мото друштвом „Приједор“ ученицима трећих и четвртих разреда организовали су предавања и показне вјежбе са специјалним наочарима тзв. „пијаним наочарима“. Том приликом ученици су имали прилику да погледају образовну презентацију на тему „Алкохол и млади возачи“.
article
Министар саобраћаја и веза Неђо Трнинић, помоћник министра просвјете и културе Радмила Коцић – Ћућић, директора Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић, генерални секретар Ауто-мото савеза Ранко Бабић те представници градске управе Града Добоја 26. фебруара 2016. године посјетили су Средњошколски центар у Граду Добоју гдје су присуствовали манифестацији "Алкохол и млади возачи" и „Креативношћу против овисности“
article
Млади возачи са недовољно возачког искуства, рутине и вјештине су најугроженија категорија учесника у саобраћају. Такође склони су авантуризму, опасностима, ризику и доказивању. Подцјeњују опасност, прецјењују своје возачке способности, постају неопрезни и склони игнорисању прописа.
article
По први пут у току 2016. године одржана је представа „Мирка“. Неведена представа представља наставак активности започетих у 2014., затим у 2015., а ево наставља се и у 2016. години. Као и претходних година представа се реализује од стране Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза Републике Српске.У просторијама
article
У саобраћајним незгодама у Републици Српској у 2015. години смртно су страдала 34 пјешака. Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Ауто-мото савез Републике Српске у сарадњи са јединицама локалних самоуправа проводи пету годину за редом, у периоду од 15. фебруара до 28. фебруара медијску кампању "Буди видљив, не буди фигура“
article
У саобраћајним незгодама у Републици Српској у 2015. години смртно су страдала 34 пјешака. Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Ауто-мото савез Републике Српске у сарадњи са јединицама локалних самоуправа провешће пету годину за редом, у периоду од 15. фебруара до 28. фебруара медијску кампању "Буди видљив, не буди фигура“





© 2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
s
Покреће:  BitLab