Вијести

article
У Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске одржан је састанак радне групе за координацију активности из области безбједности саобраћаја.
article
Министарство саобраћаја и веза организовало је данас, уз подршку Агенције за државну управу Републике Српске, састанак на којем је представљен документ Политика медијске и информацијске писмености у Републици Српској за период 2023-2027. година, као и обавезе које произилазе из истог.
article
Министарство саобраћаја и веза Републике Српске и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске 26. и 27. октобра 2023. године, у Бањој Луци, успјешно су организовали XII Међународну конференцију „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“. Конференција је одржана под покровитељством Владе Републике Српске и Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске а уз подршку Европског савјета за безбједност саобраћаја.
article
Едукација становништва о безбједности саобраћаја је у Републици Српској већ имала ефекте - рекао је министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић новинарима у Бањалуци, гдје се одржава 12. Међународна конференција "Безбједност саобраћаја у локалној заједници". Министар Чубриловић је рекао да већ кроз основно и средње образовање почиње едукација, те да се практикују и промотивне акције за становништво Српске с циљем веће безбједности у саобраћају.
article
Поштовани, имамо посебно задовољство да вам најавимо XII међународну конфернцију "Безбједност саобраћаја у локалној заједници" која ће се одржати под покровитељством Владе Републике Српске и Савјета за безбједност саобраћаја, а у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
БАЊАЛУКА - Тренуци несавјесног понашања у младости Дејану и Зорану су промијенили животе. Грешке за воланом направљене прије више од двије деценије заувијек су их везале за колица.
article
В.д. директора Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Младен Петровић рекао је у нашем АТВ јутру да они из Агенције апелују колико год је у њиховој могућности на све учеснике у саобраћају да поштују ограничења, не конзумирају алкохол, али, како је рекао, то једноставно некада не долази до људи.
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Младен Петровић и руководилац одсјека координацију, планирање и статистику Милан Илић узели су учешће на УСБС форум 2023 који је одржан на Златибору а у организацији Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије и Министарства унутрашњих послова Републике Србије.
article
У протеклим данима малишани Рогатице, Рудог и Чајнича имали су прилику да погледају представу „Мирка“ те са глумцима представе на шаљив начин науче основна правила у саобраћају.
article
ФОЧА – Манифестација „Дан безбједности саобраћаја општине Фоча“ окупила је у петак (6. октобар 2023.) на платоу Полицијске управе у Фочи предшколце, основце и средњошколце, који су се упознали са правилима понашања и потенцијално опасним ситуацијама у саобраћају.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS