Вијести

article
Представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржали су радни састанак са начелником и представницима Општине Оштра Лука.
article
У сали Центра за културу Општине Лопаре организована је образовна представа „Мирка“ из области саобраћаја.
article
Представа о безбједности саобраћаја "Мирка" одиграна је у понедјељак 27. фебруара у Бијељини за ученике првих, других и трећих разреда основних школа, у организацији Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
У организацији Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске у Дому културе „Угљеша Kојадиновић“ у Српцу одиграна je представа „Мирка“ у којој су ученицима од првог до трећег разреда основних школа из Српца представљена основна правила понашања у саобраћају.
article
У склопу кампање "Буди видљив, не буди фигура" представници Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске одржали су предавања ученицима ОШ „Бранислав Нушић“ у Бањој Луци на тему „10 лекција које живот значе“.
article
Поштовани, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске у склопу превентивне активности „БУДИ ВИДЉИВ, НЕ БУДИ ФИГУРА“ у сарадњи са јединицама локалне самоуправе проводи Анкету ради утврђивања ставова и мишљења пјешака у вези кретања коловозом и безбједности у саобраћају уопште.
article
Денис Стевановић, предсједник Савјета за безбједност саобраћаја општине Станари и Мирослав Ђурић, координатор за пројекте Савјета за безбједност саобраћаја општине Станари данас, 9. фебруара 2023. године, одржали су предавање за ученике првог разреда централне школе и њихове родитеље.
article
Прошле године у саобраћајним незгодама у Републици Српској погинуло је 14 пјешака, од чега једно дијете, што је значајно смањење у односу на раније године, рекао је Срни Милан Илић из Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Субјекти безбједости саобраћаја у Републици Српској у периоду од 15. фебруара до 28. фебруара 2023. године провешће превентивну активност "БУДИ ВИДЉИВ, НЕ БУДИ ФИГУРА".
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, кроз превентивне активности, заједно са другим субјектима безбједности саобраћаја, ради на подизању свијести о ризицима у саобраћају.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS