Вијести

article
Дана 24. и 25. марта 2022. године одржан је онлајн састанак Главног вијећа Европског савјета за безбједност саобраћаја, са сједиштем у Бриселу, Белгија. Учешће у наведеном састанку узела је Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске као пуноправна чланица Европског Савјета заједно са осталима чланицама и међународним организацијама које се баве безбједношћу саобраћајa на нивоу Европске уније.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске у склопу кампање "Кад се живот преокрене" средњој стручној и техничкој школи у Граду Дервента одржала је предавање под називом „Млади возачи и алкохол“ које се састојало из два дијела:
article
Ријеч је о превентивним активностима које агенција проводи у току године, а свјетлоодбојне прслуке и наруквице, као и слагалице добило је свих 60 малишана из старијих васпитно -образовних група.
article
Представа „Мирка“ је образовна представа намјењена дјеци првих, других и трећих разреда основних школа, чији актери кроз игру и забаву уче дјецу о безбједном понашању у саобраћају, а изводе је глумци Академије умјетности Универзитета у Бањој Луци.
article
НОВА ТОПОЛА – Предавањем о значају правовременог уочавања трактора од стране других учесника у саобраћају, кориштењем жутог ротационог свјетла и исправном вожњом трактора и других пољопривредних машина на јавним путевима, данас у Новој Тополи код Градишке озваничен је почетак превентивне кампање „Освјетлај образ домаћине! Означи трактор жутим ротационим свјетлом“.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савез Републике Српске заједно са јединицама локалне самоуправе провешће у периоду од 11. марта (петак) до 31. марта (четвртак) 2022. године превентивну кампању „Освjетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом“ .
article
Малишани ОШ „Петар Петровић Његош“ у Општини Теслић, у петак 04. марта 2022. године имали су прилику да погледају саобраћајно образовну представу „Мирка“.
article
У Општинама Трново и Пале, малишани основних школа имали су прилику да погледају саобраћајно образовну представу „Мирка“.
article
Министар саобраћаја и веза Недељко Ћорић истакао је да ће низ активности Министарства и Агенције за безбједност саобраћаја у овој години бити усмјерен на превенцију, како би се што више смањио број саобраћајних незгида са смртно страдалима.
article
МОДРИЧА – Извођењем саобраћајно-превентивне представе „Фазонкове саобраћајне чаролије“ и подјелом превентивних материјала ученицима нижих разреда Основне школе „Свети Сава“ у Дугом пољу код Модриче у петак (11. фебруар 2022.) је озваничен почетак републичке превентивне кампање „Буди видљив – не буди фигура“.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS