Вијести

article
Предсједник Савјета за безбједност саобраћаја града Приједора Жарко Ковачевић изјавио је данас након прве, конститутивне сједнице овог Савјета да се није пуно чекало да се пређе са ријечи на дјела након што је градоначелник недавно покренуо иницијативу да се ово тијело формира и у граду Приједору.
article
Драги учесници у саобраћају, поводом почетка годишњих одмора и повећаног интензитета у саобраћају који се очекује у предстојећим данима, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске подсјећа све учеснике у саобраћају да је највећи број саобраћајних незгода изазван непоштовањем ограничења брзине кретања, непоштовањем првенства пролаза, претицањем (посебно на мјестима гдје то није безбједно и дозвољено) али и вожњом под дејством алкохола и у стању повећаног умора возача.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске узела је учешће на XVI Meђународној конференцији „Безбједност саобраћаја у локaлној заједници“ која се одржава на Копаонику.
article
ГРАДИШКА – Почетак републичке саобраћајне кампање „Лако је брзину смањити!“, која ће трајати до краја септембра ове године, озваничен је у уторак (15. јун 2021.) у Градишци. Кампања је усмјерена на смањење броја возача који не поштују ограничење брзине на путевима у Републици Српској.
article
У Добоју је данас званично отворена манифестација “Дани безбједности саобраћаја”. У оквиру манифестације, одржане су превентивне активности бесплатног техничког прегледа возила, обука дјеце из вртића на полигону за обуку дјеце у саобраћају, превентивна активност симулације коса раван и симулације превртања возила.
article
У оквиру манифестације “Дани безбједности саобраћаја”, министар саобраћаја и веза Недељко Ћорић присуствовао је свечаној академији поводом Дана Саобраћајног факултета у Добоју Универзитета у Источном Сарајеву.
article
Дана 10. јуна 2021. године у просторијама Градске управе Добој одржана је сједница Савјета за безбједност саобраћаја града Добоја на којој је разговарано о свим протеклим али и будућим активностима и пројектима који су од значаја за заштиту и безбједност грађана у саобраћају.
article
ДОБОЈ: Дјеца још у вртићу уче основна правила понашања у саобраћају. То су нам потврдили и малишани добојског обданишта „Мајке Југовић“, које су посјетили из Градске управе и Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и уручили им поклоне захваљујући којима ће још више научити о саобраћајним правилима и прописима.
article
Под генералним покровитељством предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића, а у организацији Министарства саобраћаја и веза Републике Српске, Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, Жељезница Републике Српске, Ауто-мото савеза Републике Српске, Градске управе Добој, Саобраћајног факултета у Добоју Универзитета Источно Сарајево, Ауто-мото друштва „Добој“ и „Поште Српске“ а.д. Добој 10. и 11. јуна 2021. године одржаће се манифестација „Дани безбједности саобраћаја“ у Граду Добоју.
article
ПРИЈЕДОР - Више од 300 бициклиста, од најмлађих па до професионалних возача, били су данас дио “Шеснаестомајске бициклијаде” која је вожена улицама Приједора.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS