Вијести

article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске заједно са осталим субјектима безбједности саобраћаја у протеклим годинама реализовала је бројне активности и кампање са основцима и средњошколциа.
article
БАЊА ЛУКА – Чланови саобраћајне секције Основне школе „Иван Горан Ковачић“ из Бање Луке у четвртак (22. април 2021.) су испитном вожњом на полигону спретности постављеном на спортском терену ове школе обиљежили 22. април – Дан планете земље и Дан града Бања Лука.
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Новица Крунић присуствовао је радном састанку са градоначелником Града Бијељина Љубишом Петровићем.
article
У Челинцу је jуче одржан састанак у оквиру кампање "Опрезни пазе на пружне прелазе", која је у току у Републици Српској. Циљ кампање јесте да се у сарадњи са локалним заједницама унаприједи безбједност саобраћаја на пружним прелазима и смањи број несрећа са смртним посљедицама, изјавио је замјеник директора републичке Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић.
article
Повећана брзина на пругама у Републици Српској са осигураним пружним прелазима главни је циљ смањења броја ових прелаза, рекла је помоћник министра саобраћаја и веза Српске за жељезнички саобраћај Весна Вожни након радног састанка којем су присуствовали градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић, замјеник директора Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Милија Радовић, представници Инспектората, предузећа "Жељезнице Републике Српске", "Путеви Републике Српске" и Ауто-мото савеза.
article
Текст: У складу са чланом 15. Методологије управљања грантовима за програме и пројекте који се финансирају или суфинансирају средствима буџета Републике Српске број 06.04/020-2004/14, Конкурсна комисија објављује прелиминарну ранг листу подржаних пројеката у оквиру објављеног Јавног позива за финансирањe омладинских програма и пројеката безбједности саобраћаја намијењене омладинским савјетима јединица локалних самоуправа, омладинским организацијама и организацијама за младе.
article
Дана 7.4.2021. године министар саобраћаја и веза Републике Српске, госп. Недељко Ћорић са сарадницима посјетио је Агенцију за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Дана 24. марта 2021. године одржан је онлајн састанак Главног вијећа Европског савјета за безбједност саобраћаја, са сједиштем у Бриселу, Белгија. Учешће у наведеном састанку узела је Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске као пуноправна чланица Европског Савјета заједно са осталима чланицама и међународним организацијама које се баве безбједношћу саобраћајa на нивоу Европске уније.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске у мјесецу марту организовала је онлајн предавања за 27 средњих школа у Републици Српској.
article
НОВИ ГРАД - У Републици Српској до септембра би требало да буде урађена анализа свих 248 пружних прелаза на основу које ће бити планирана улагања како би се побољшала безбједност саобраћаја, закључено је данас на састанку представника Министарства саобраћаја и веза, Агенције за безбједност саобраћаја, “Жељезница Републике Српске” и руководства општине Нови Град.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS