Вијести

article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске сваке године редовно проводи едукацију у средњим школама.
article
Прошле године у Републици Српској смртно је страдало 15 пјешака, од којих троје дјеце, а циљ републичке превентивне кампање “Буди видљив – не буди фигура” јесте да се пјешацима скрене пажња на опасности приликом кретања коловозом, рекли су у Бистрици организатори ове кампање.
article
Поштовани корисници сајта обавјештавамо Вас да је у дневним новина "Глас Српске" (22.02.2021.година) објављен Јавни позив за финансирање омладинских програма и пројеката безбједности саобраћаја намијењене омладинским савјетима јединица локалних самоуправа, омладинским организацијама и организацијама за младе.
article
Субјекти безбједости саобраћаја у Републици Српској у периоду од 18. фебруара до 31. марта 2021. године провешће превентивну кампању "БУДИ ВИДЉИВ, НЕ БУДИ ФИГУРА".
article
Јуче, у градској управи Зворник одржан је радни састанак представника Агенције за безбједности саобраћаја Републике Српске и Градске управе Зворник.
article
Драги возачи молимо Вас за опрез, ново школско полугодиште је почело због чега ће на нашим путевима бити велики број школараца. Од свих а посебно од возача очекује се појачан опрез у вожњи а нарочито у близини школа, вртића, на путевима у насељима који воде у смјеру школа.
article
Срећне и безбједне празнике жели Вам Агенција за безједност саобраћаја  Републике Српске 
article
Општина Шамац је, у сарадњи са Агенцијом за безбједност саобраћаја РС, реализовала пројекат „Побољшајмо безбједност дјеце у саобраћају“ и подијелила 76 аутосједалица родитељима дјеце која су рођена у 2020. години, а настањена на подручју општине Шамац.
article
Да ниједна ситуација не може утицати на успјешну сарадњу, него је чак може подићи на један виши ниво, показали су власенички Средњошколски центар „Милорад Влачић“ и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
У Републици Српској данас је почела републичка превентивна кампања "Нити једна чаша прије вожње", чији је циљ побољшање безбједности смањењем броја возача који учествују у саобраћају под дејством алкохола.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS