Вијести

article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и Ауто-мото савез Републике Српске провешће у периоду од 23. марта до 05. априла 2015. године медијску кампању „Освjетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом“ .
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске у 2014. години припремила је и реализовала образовну представу, под називом „Мирка“, која доприноси унапређењу саобраћајног образовања и васпитања дјеце раног школског узраста. Представа „Мирка“ намјењена је дјеци основних школа, чији актери кроз игру и забаву уче дјецу о безбједном понашању у саобраћају.
article
У периоду од 15. децембра 2014. године до 31. јануара 2015. године у Републици Српској спроведена је превентивна кампања под називом „СТОП АЛКОХОЛУ НА ТОЧКОВИМА“. Тим поводом у организацији „Буди мушко“ активисти клуба Бања Лука реализовали су едукативно-забавног карактера акцију у пољопривредној школи, као и у школи ученика у привреди.
article
У Републици Српској у току је превентивне кампање под називом „Учинимо старост безбједном“, чији је основни циљ утицати на промјену ставова код пјешака о начину кретања коловозом ноћу, као и према употреби свјетлоодбојних прслука или других средстава за освјетљавање пјешака те возачима да се укаже на потребу опрезнијег кретања у насељу, ван насеља и у зонама школа као и на другим мјестима гдје се могу очекивати пјешаци.
article
У петак 27. фебруара у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја у Бањој Луци одржана је Х сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске. На Х сједници Савјета за безбједност саобраћаја усвојен је Извјештај о раду Агенције за безбједност саобраћаја за 2014. годину, као и План рада Агенције за 2015. годину.
article
У петак 27.02.2015. године са почетком у 14,00 часова у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја одржат ће се Х редовна сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Чланови клуба „Буди мушко Бања Лука“ у сарадњи са Агенцијом за безбједност саобраћаја Републике Српске 23. фебруара 2015. године у бањалучкој Гимназији реализовали су активност у склопу кампање „Стоп алкохолу на точковима“. Акција је била забавно-едукативног карактера, а подразумјевала је израду сценарија за фотографисање младих са промотивним материјалима и порукама кампање.
article
Представници Министарства саобраћаја и веза, Министарства унутрашњих послова, Агенције за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савеза Републике Српске, Социјално-геријатриског центра и Градске управе Бања Лука конференцијом за медије која је одржана данас у 12,00 h у просторијама Социјално-геријатриског центра Бања Лука озваничили су почетак превентивне кампање „Учинимо старост безбједном“.
article
Aгенција за безбједност саобраћаја, редакција “Саобраћај и ми”, Ауто-мото савез Републике Српске и Министарство унутрашњих послова Републике Српске, у сарадњи са Републичким педагошким заводом, а у циљу заштите дјеце у саобраћају расписали су у октобру 2014. године конкурс за избор најбољих ученичких фотографија и видео клипова на тему ,,Саобраћај у очима дјеце'', снимљених на јавним површинама и саобраћајницама Републике Српске а у локалној заједници у којој ученици живе и похађају наставу.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Ауто-мото савез Републике Српске, Удружење пензионера, Јединице локалне самоуправе и радио станице провешће у периоду од 24. фебруара (уторак) до 8. марта (недеља) медијску кампању под називом „УЧИНИМО СТАРОСТ БЕЗБЈЕДНОМ“.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS