Вијести

article
Министарство комуникација и транспорта Босне и Херцеговине на својој веб страници објавило је нацрт Закона о измјенама и допунама Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у Босни и Херцеговини. Примједбе и сугестије на наведени нацрт Закона можете доставити Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске (absrs@teol.net, info@absrs.org) или Министарству комуникација и транспорта Босне и Херцеговине (info@mkt.gov.ba).
article
Агенција за безбједност саобраћаја заједно са осталим субјектима безбједности саобраћаја сачинила је План превентивних активности за 2014. годину. На VIII сједници Савјета за безбједност саобраћаја одржаној 11.02.2014. године, Савјет је разматрао План рада Агенције за безбједност саобраћаја за 2014. годину у оквиру којег је и План превентивних активности и дао позитивно мишљење на исти. План превентивних активности чине превентивне кампање које ће се у току године спроводити као и заначајни датуми које ће Агенција заједно са осталим субјектима обиљежити током године.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и Ауто-мото савез Републике Српске у сарадњи са јединицама локаних самоуправа провешће у периоду од 17. фебруара до 28. фебруара 2014. године медијску кампању "Буди видљив, не буди фигура“
article
Данас, са почетком у 11,00 часова, у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја у Бањој Луци одржана је VIII сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Да је аутомобил нужна потреба у овом модерном добу сложит ће се већина грађана Републике Српске. Поред кризе која је захватила цијели Свијет број регистрованих аутомобила у Републици Српској има тренд раста, aли у односу на земље Европске уније тај број је знатно нижи од просјека.
article
У Зајечару ( Република Србија ) од 09-11. априла 2014. године одржат ће се 9. Међународна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“. Покровитељ и домаћин конференције је Град Зајечар. Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске један је од организатора наведеног скупа а члан организационог одбора је директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Милија Радовић. Детаљније информације можете погледати на сајту: http://bslz.org/
article
Дана 22.01.2014. године са почетком у 12,00 часова у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржан је састанак координационе групе.
article
Срећне и безбједне празнике жели вам  Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске. ...
article
У Републици Српској заједничком акцијом Тржишне инспекције, Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Комуналне полиције и Агенције за безбједност саобраћаја спроводе се додатне контроле угоститељских објеката у циљу сузбијања алкохолисања малољетних лица и контроле радног времена угоститељских објеката.
article
У сриједу 18.12.2013. године са почетком у 12,00 часова у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја одржана је VII сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске на којој се разматрало о Програму безбједбости саобраћаја на путевима у Републици Српској 2014. – 2018. (Радна верзија). По завршетку сједници представљена је превентивна кампања "АЛКОХОЛ УБИЈА, НАЈВИШЕ НЕДУЖНЕ"“ која ће се реализовати у периоду од 20. децембра 2013. године до 27. јануара 2014. године. На VII сједници Савјета донесени су корисни закључци.

© 2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
s
Покреће:  BitLab