Вијести

article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске заједно са Министарством саобраћаја и веза, Министарством унутрашњих послова, Министарством просвјете и културе, Ауто-мото савезом Републике Српске и јединицама локалне самоуправе и ове године као и предходних пред почетак нове школске године спроводи превентивно-едукативне активности под називом „ВОЗАЧИ, ШКОЛА ЈЕ ЗА НАС ОПРЕЗ ЈЕ ЗА ВАС“.
article
Предсједник Народне Скупштине Недељко Чубриловић, Министар саобраћаја и веза Неђо Трнинић, помоћник министра за предшколско, основно и средње образовање Радмилa Коцић Ћућић, директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић и генерални секретар Ауто-мото савеза Ранко Бабић посјетили су данас Основну школу „Бранислав Нушић“ у Српским Топлицама како би на симболичан начин, првога дана нове школске године, скренули пажњу возачима на угроженост ученика у саобраћају.
article
У понедјељак 31.08.2015. године са почетком у 13,00 часова у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржат ће се ХIII редовна сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
РЕЗУЛТАТИ ИСТРАЖИВАЊА: 1.    Саобраћајне незгоде чине 30% свих озљеда међу дјецом широм...
article
Према незваничним подацима којим располаже Агенције у првој половини 2015. године, односно за период 01.01.2015-30.06.2015. године у Републици Српској десиле су се 4167 саобраћајне незгоде од чега 1050 са посљедицама за лица, док је у 3117 саобраћајних незгода изазавана материјална штета.
article
Драги учесници у саобраћају, с обзиром да је сезона годишњих одмора и појачаног интензитета у саобраћају, Агенција за безбједност саобраћаја свима Вама жели безбједну вожњу и пријатне дане одмора.
article
У оквиру „Система обуке за запослене у јединицама локалне самоуправе“, Министарство управе и локалне самоуправе и Агенција за безбједност саобраћаја у сарадњи са Развојним програмом Уједињених нација (UNDP), организовали су семинар на тему „Унапређење безбједности саобраћаја у области планирања и уређења простора у Републици Српској“. Наведени семинар организован је у Градовима Требињу, Источном Сарајеву, Бањој Луци и Бијељини.
article
У четвртак 18. јуна 2015. године у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја у Бањој Луци одржана је ХII сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске учествовала је на другој по реду манифестацији „Дани саобраћаја Републике Српске 2015“, која је одржана 12.-14. јуна са почетком у 10,00 часова у Граду Добоју.
article
Данас, са почетком у 11,55h на Тргу палих бораца, Општина Лакташи представници Министарства саобраћаја и веза, Министарства унутрашњих послова, Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, Ауто-мото савеза Републике Српске, Општине Лакташи, компаније М:тел и Црвеног крста су на симболичан начин започели превентивну кампању под називом „Завежи! Доста приче, вежи појас!“, као и присутне подсјетили на кампању која се реализује у сарадњи са компанијом М:тел „Не куцај, да се не би закуцао!“

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS