Вијести

article
Нина Лончина, ученица ОШ „Вук Караџић“, Нови Град, освојила је друго мјесто за ликовни рад на конкурсу за израду најбољих ученичких радова на тему „ВИДЉИВОСТ ПЈЕШАКА У НОЋНИМ УСЛОВИМАКАДА СЕ КРЕЋУ КОЛОВОЗОМ“.
article
Превентивне активности у оквиру кампање „Опрезни пазе на путне прелазе“ настављене су у општини Челинац, где је на радном састанку потврђен заједнички став свих представника надлежних институција - да је заједнички циљ у оквиру превентивних активности, осим повећања нивоа безбедности саобраћаја у Републици Српској, буђење свијести код свих учесника у саобраћају и појачана лична одговорност приликом преласка преко путних прелаза.
article
Давид Ђукић, ученик ОШ „Вук Караџић“, Ситнеши, Општина Србац, освојио је прво мјесто за најбољи ликовни рад на конкурсу за израду најбољих ученичких радова на тему „ВИДЉИВОСТ ПЈЕШАКА У НОЋНИМ УСЛОВИМАКАДА СЕ КРЕЋУ КОЛОВОЗОМ“.
article
Симулацијом саобраћајне незгоде и изложбом старих експоната "Жељезница Републике Српске" и "Пошта Српске" данас је у Добоју обиљежена манифестација “Дан безбједности саобраћаја”. У оквиру манифестације, одржана је и Свечана академија поводом 17 година постојања и рада Саобраћајног факултета.
article
У парку „Народних хероја“ у Добоју у организацији Министарства саобраћаја и веза Републике Српске, Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, Жељезница Републике Српске, „Поште Српске“, Ауто-мото савеза Републике Српске, ПУ Добој, Градске управе Добој и Саобраћајног факултета у Добоју Универзитета Источно Сарајево по осми пут заредом одржана је манифестација „Дан безбједности саобраћаја“.
article
Сутра, 10. јуна 2022. године у парку „Народних хероја“ у Добоју у организацији Министарства саобраћаја и веза Републике Српске, Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, Жељезница Републике Српске, „Поште Српске“, Саобраћајног факултета у Добоју Универзитета Источно Сарајево, Градске управе Добој, Ауто-мото савеза Републике Српске, ПУ Добој, Дома здравља Добој, Ватрогасне јединице Добој и Црвеног крста Добој по осми пут заредом, биће одржана манифестација „Дан безбједности саобраћаја“.
article
Ученици Техничко школског центра, смјер техничар друмског саобраћаја, данас су посјетили своје мале другаре из Основне школе “ Свети Сава” у нашем граду.
article
Избјегавање конзумирања алкохола, поштовање ограничења брзине, везање појаса и некориштење мобилног телефона током вожње је пут да млади возачи и други учесници у саобраћају буду безбједни, поручено је данас на предавању у Бањалуци "Безбједност младих у саобраћају".
article
У оквиру пројекта „Кад се живот преокрене“, представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржали су предавање на тему „Безбједност младих у саобраћају“ ученицима Машинске школе у Приједору. Дио је то пројекта који ће бити презентован ученицима завршних разреда средњих школа у 15 јединица локалне самоуправе.
article
У оквиру пројекта „Кад се живот преокрене“, представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржали су предавање на тему „Безбједност младих у саобраћају“ ученицима Техничке школе у Градишци. Дио је то пројекта који ће бити презентован ученицима завршних разреда средњих школа у 15 јединица локалне самоуправе.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS