Вијести

article
Република Српска ће се и ове године придружити другим земљама широм свијета, које по препорукама из резолуције Уједињених нација, током треће недеље новембра обиљежава Свјетски дан сјећања на жртве саобраћајних незгода
article
ПРИЈЕДОР, ПАЛЕ, БАЊА ЛУКА – Полагањем вијенца и прислуживањем свијећа на приједорском градском тргу, представници Ауто-мото друштва „Приједор“ и Полицијске управе Приједор, заједно с другим партнерским организацијама, у уторак (16. новембар 2021.) су обиљежили Свјетски дан сјећања на жртве саобраћајних незгода.
article
У Центру за културу и спорт, малишани Дрвара јуче су одгледали саобраћајну образовну представу „Мирка“.
article
У Дому културе у Шипову 16. новембра 2021. године одржана је едукативна представа из области саобраћаја под називом „Мирка“.
article
Безбједност саобраћаја на пружним прелазима у Републици Српској је задовољавајућа, али ће се и даље радити на томе да сигурност буде додатно унапријеђена, поручено је након састанка на којем је представљен извјештај кампање “Опрезни пазе на пружне прелазе” у просторијама предузећа "Путеви Републике Српске" у Бањалуци.
article
У Центру за културу у Невесињу 09. новембра 2021. године одржана је едукативна представа из области саобраћаја под називом „Мирка“.
article
Mинистар саобраћаја и веза у Влади Републике Српске Недељко Ћорић данас је предсједнику Народне скупштине Републике Српске Недељку Чубриловићу уручио Плакету за несебично залагање на унапређењу безбједности саобраћаја у Српској, која му је додијељена на 10. међународној конференцији „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“.
article
У Центру за културу у Дервенти 04. новембра 2021. године одржана је едукативна представа из области саобраћаја под називом „Мирка“.
article
Поводом десет година од оснивања Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, министар саобраћаја и веза Недељко Ћорић и директор Агенције за ‭безбједност‭ ‬саобраћаја ‭ ‬Републике‭ ‬Српске Новица Крунић‭ ‬свечано су уручили предсједнику Владе Радовану Вишковићу Плакету за велико и несебично залагање на унапређењу безбједности саобраћаја у Републици Српској.
article
Министарство саобраћаја и веза Републике Српске и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске 29. октобра 2021. године успјешно су организовали X јубиларну међународну конференцију „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“. Конференција је одржана под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске у Бањој Луци (Конференцијској сали Владе Републике Српске).

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS