Вијести

article
На Златибору на 8. Савјетовању са међународним учешћем на тему „Саобраћајне незгоде“ престављен је рад на тему „УТИЦАЈ ГРАЂЕВИНСКО-АРХИТЕКТОНСКОГ РЈЕШЕЊА, ЛОКАЦИЈЕ И ДОДАТНЕ ОПРЕМЕ НА КОРИШТЕЊЕ ПЈЕШАЧКИХ ПАСАРЕЛА ОД СТРАНЕ ПЈЕШАКА“ аутора Милије Радовића, Славка Давидовића и Жељка Драгојевића.
article
Изградња система управљања безбједношћу саобраћаја је предуслов за смањење броја саобраћајних...
article
СРЕЋНЕ И БЕЗБЈЕДНЕ ПРАЗНИКЕ ЖЕЛИ ВАМ  АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ...
article
Министарство саобраћаја и веза Републике Српске, Министарство унутрашњих послова Републике Српске, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и Ауто-мото савез Републике Српске провешће у периоду од 22. до 30. априла кампању под називом "Звони да те виде! Нека блиста бициклиста“.
article
Представници Министарства саобраћаја и веза, Министарства унутрашњих послова, Агенције за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савеза, и ЈП „Поште Републике Српске“, конференцијом за медије озваничили су почетак превентивне кампање "Ретро је ин! Вози напријед, погледај назад!“, која је почела 13. априла и траје до 22. априла.
article
Велики број мотоциклиста из свих крајева Босне и Херцеговине окупило се у недјељу 13. априла 2014. године на Тргу Крајине у Бањој Луци и том приликом почела је превентивна кампању под називом "Ретро је ин! Вози напријед, погледај назад!“.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез Републике Српске, Поште Српске те удружење мото клубова у периоду од од 13. до 22. априла 2014. године провешће превентивну кампању за мотоциклисте под називом "Ретро је ин! Вози напријед, погледај назад!“
article
Поводом предстојеће 9. међународне конференције "Безбједност саобраћаја у локалној заједници" која ће се одржати у Зајечару у периоду од 09. до 11. априла, у просторијама Удружења новинара Србије одржана је конференција за медије.
article
Данас, у 11,00 часова представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, Министарства саобраћаја и веза, Жељезница Републике Српске, Републичке инспекције и Града Бања Луке посјетили су пружни прелаз у Залужанима, те на симболичан начин започели превентивну кампању „Пази, воз има предност“ која ће се у Републици Српској проводити од 31. марта до 30. августа 2014. године. Медијска кампања трајаће од 31. марта до 12. априла 2014. година.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Инспекторат Републике Српске, Жељезнице Републике Српске, ЈП „Путеви Републике Српске“, Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и Јединице локалне самоуправе проводиће у периоду од 31. марта до 30. августа 2014. године превентивну кампању „Пази, воз има предност“. Медијска кампања трајаће од 31. марта до 12. априла 2014. година.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS