Вијести

article
У оквиру радне посјете Општини Милићи директор Агенције са сарадницима присуствовао је сједници Савјета за безбједност саобраћаја Општине Милићи. Општина Милића за протеклу годину добила је признање као једна од најактивних јединица локалне самоуправе на унапређењу безбједности саобраћаја у својој средини. У оквиру одржане сједнице наведена награда и признање је у потпуности потврђенo. Наиме у оквиру сједнице разматрано је више тачака и донешен одређен број закључака који имају за циљ даље унапређење у области безбједности саобраћаја на територији Општине Милићи, што свакако представља пут којим требају да се крећу све јединице локалне самоуправе.
article
Министарство саобраћаја и веза Републике Српске, Министарство унутрашњих послова Републике Српске, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Ауто-мото савез Републике Српске заједно са јединицама локалне самоуправе провешће у период од 24. априла до 10. маја.
article
У четвртак 16. априла у Требињу, а у организацији Привредне коморе Републике Српске организовано је „Усклађивање републичких редова вожње“. Том приликом, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, презентовала је главне смјернице за унапређење безбједности саобраћаја возног парка и укатко представила анкетни упитник за руководиоце саобраћајем у предузећима. Усаглашена верзија анкетног упитника биће прослијеђена превозницима преко Привредне коморе Републике Српске. Такође, директор Агенције за безбједност саобраћаја је уручио захвалнице свим превозницима који су узели активно учешће у превентивним активностима које је спроводила Агенција за безбједност сабраћаја у току 2014. године.
article
Предтава „Мирка“ која је реализована од стране Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске у петак 17.04.2015. године одиграна је пред основцима Општине Градишка.
article
У уторак 14. априла у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја у Бањој Луци одржана је ХI сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске. На ХI сједници Савјета за безбједност саобраћаја је разматрана Информација o прегледу броја саобраћајних незгода за период јануар-март 2015. година, као и Извјештај о реализацији Стратегије за безбједности саобраћаја 2013-2022 и финансирањe безбједности саобраћаја. На наведеној сједници Савјета донесени су бројни битни закључци.
article
Срећне и безбједне празнике  жели Вам  Агенција за безбједност саобраћај Републике Српске
article
Имамо посебно задовољство да вам најавимо да по четврти пут заредом под покровитељство Савјета за безбједност саобраћаја у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја организује се Међународна научно-стручна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“. Овим путем Вас позивамо да узмете активно учешће у раду Конференције преношењем својих драгоцјених искустава из области безбједности саобраћаја у локалним заједницама.
article
Данас у препуној дворани Позоришта у Граду Приједору у организацији Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза Републике Српске, одржано је извођење представе „Мирка“. Наведена представа изведена је у два термина у 11,00 (прво извођење) и у 12,00 часова (друго ивођење). Дјеца су из позоришта изашла препуни утисака. Глумци кроз игру и смијех научили су дјецу основна правила понашања у саобраћају.
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић, заједно са Генералним секретаром Ауто-мото савеза Ранком Бабић, те представницима Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, Министарства унутрашњих послова и локалних управа 23. и 24. марта 2015. године посјетили су пољопривреднике Семберије и Посавине.
article
Представа „Мирка“ која је реализована од стране Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске у уторак 24. марта 2015. године одиграна је пред основцима Града Требиња, док је 25. марта 2015. године одиграна пред основцима Општине Билеће.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS