Вијести

article
Данас у 11,00 часова поводом „Дјечије недјеље“ директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић и генерални секретар Ауто-мото савеза Ранко Бабић посјетили су Центар за подршку породицама и особама са потешкоћама "Дајте нам шансу - Звјездице" и том приликом малишанима центра уручили пригодне поклоне.
article
„Дјечија недјеља“ обиљежава се сваке године у првој седмици мјесеца октобра и има за циљ упознати ширу јавност са потребама дјеце, њиховим психо-социјалним одрастањем у приближно једнаким условима. Ове године Дјечија недјеља обиљежава се под слоганом „Породица на првом мјесту“.
article
За ученике нижих разреда „Прве основне школе“ у Сребреници и Основне школе „Коста Тодоровић“ из Скелана у сриједу (28. септембра) је изведена саобраћајно образовна представа „Мирка“ којој су присуствовали Министар саобраћаја и веза Неђо Трнинић, директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић и генерални секретар Ауто-мото савеза Ранко Бабић.
article
Новом школском годином почео је и нови циклус извођења представе „Мирка“ у основним школама широм Републике Српске. Прво извођење представе у новој школској години јуче 27. септембра погледали су малишани ОШ „Алекса Јакшић“ у Општини Милићи.
article
Представници Агенције за безбједност саобраћаја присуствовали су једнодневном семинару под називом "Паметна мобилност и урбано планирање" који је у оквиру Европске недјеље мобилности организовао Центар за животну средину уз подршку ЕУ Инфо центра у БиХ.
article
Поводом „Европске недјеље мобилности“ данас је у бројним јединицама локалних самоуправа обиљежен је „Дан без аутомобила“ и тим поводом организоване су бројне активности. Наведене активности подржане су и од Министарства саобраћаја и веза, Министарства унутрашњих послова, Агенције за безбједност саобраћаја,Ауто-мото савез Републике Српске и бројних других субјеката.
article
Сваке године, па и ове године од 16 - 22. септембра обиљежава се Европска недјеља мобилности, ове године под слоганом „Паметна мобилност. Jака економија“. Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез, јединице локалне самоуправе као и други субјекти безбједности саобраћаја ће се придружити иницијативи „Паметна мобилност. Jака економија“ те наведену седмицу обиљежити у складу са могућностима.
article
Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Драган Богданић, директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић и генерални секретар Ауто-мото савез Републике Српске Ранко Бабић присуствовали су данас превентивно-едукативним активностима, које су се одржале у Основној школи „Доситеј Обрадовић“ у Блатници у Општини Теслић под називом „Пажљиво на путу до школе“.
article
У просторијама Основне школе "Бранко Ћопић" у Бјелајцу код Мркоњић Града данас су представници Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза Републике Српске у оквиру превентивно-едукативне кампање под назвмо "Пажљиво на путу до школе" одржали предавање за дјецу с циљем повећања безбједности дјеце у саобраћају.
article
„Пажљиво на путу до школе“ биле су ријечи Министра просвјете и културе Дане Малешевић и Министра саобраћаја и веза Неђе Трнинић упућене малишанима ОШ „Петар Кочић“. Министри те директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић, генерални секретар Ауто-мото савеза Ранко Бабић и предсједник Савјета за безбједности саобраћаја Општине Градишка Жељко Билбија поводом почетка нове школске године посјетили су данас ОШ „Петар Кочић“ у Новој Тополи, Општина Градишка.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS