Вијести

article
Дана 25.01.2013. године у Бањој Луци, у Конференцијској сали Министарства саобраћаја и веза, са почетком у 10,00 часова одржана је трећа сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
У саобраћајним незгодама у Републици Српској у периоду од јануара до октобра 2012. године догодило се 7006 саобраћајних незгода. У тим саобраћајним незгодама смртно је страдало 120 лица, а 543 лица је задобило тешке тјелесне повреде.
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Милија Радовић 13. децембра 2012. године посјетио је Агенцију за безбједност саобраћаја Републике Словеније.
article
ИЗВЈЕШТАЈ О ОДРЖАНОМ СЕМИНАРУ НА ТЕМУ: „УЛОГА ЛОКАЛНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ У БЕЗБЈЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА“.
Налазимо се на крају прве године Деценије акције за безбједност саобраћаја. Глобални план Декаде акције за безбједност саобраћаја подразумијева дјеловање како на националном, тако и на локалном нивоу.
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске заједно са Министарсвом саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Ауто-мото савезезом Републике Српске, јединицама локалне самоуправе, редакцијом „Саобраћај и ми“ и радио станицама реализовала је кампању под називом “ПЈЕШАЦИ ОПРЕЗ“ у периоду од 25. октобра до 16. новембра 2012. године.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS