Вијести

У понедјељак 25.02.2013. године у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја Републике...
article
У периоду од 11.фебруара до 22. фебруара 2013. године реализоваће се медијска кампања под називом „Будимо видљиви, будимо опрезни“.
article
Дана 05.02.2013. године у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја одржан је...
article
Дана 25.01.2013. године у Бањој Луци, у Конференцијској сали Министарства саобраћаја и веза, са почетком у 10,00 часова одржана је трећа сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
У саобраћајним незгодама у Републици Српској у периоду од јануара до октобра 2012. године догодило се 7006 саобраћајних незгода. У тим саобраћајним незгодама смртно је страдало 120 лица, а 543 лица је задобило тешке тјелесне повреде.
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Милија Радовић 13. децембра 2012. године посјетио је Агенцију за безбједност саобраћаја Републике Словеније.
article
ИЗВЈЕШТАЈ О ОДРЖАНОМ СЕМИНАРУ НА ТЕМУ: „УЛОГА ЛОКАЛНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ У БЕЗБЈЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА“.
Налазимо се на крају прве године Деценије акције за безбједност саобраћаја. Глобални план Декаде акције за безбједност саобраћаја подразумијева дјеловање како на националном, тако и на локалном нивоу.
article
Република Српска ове године придружила се другим земљама широм свијета, које по препорукама из резолуције Уједињених нација, усвојене 26. октобра 2005. године, током треће седмице новембра обиљежавају Дан сјећања на жртве саобраћајних незгода.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске заједно са Министарсвом саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Ауто-мото савезезом Републике Српске, јединицама локалне самоуправе, редакцијом „Саобраћај и ми“ и радио станицама реализовала је кампању под називом “ПЈЕШАЦИ ОПРЕЗ“ у периоду од 25. октобра до 16. новембра 2012. године.

© 2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
s
Покреће:  BitLab