Вијести

article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и Ауто-мото савез Републике Српске у сарадњи са јединицама локаних самоуправа провешће у периоду од 17. фебруара до 28. фебруара 2014. године медијску кампању "Буди видљив, не буди фигура“
article
Данас, са почетком у 11,00 часова, у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја у Бањој Луци одржана је VIII сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Да је аутомобил нужна потреба у овом модерном добу сложит ће се већина грађана Републике Српске. Поред кризе која је захватила цијели Свијет број регистрованих аутомобила у Републици Српској има тренд раста, aли у односу на земље Европске уније тај број је знатно нижи од просјека.
article
У Зајечару ( Република Србија ) од 09-11. априла 2014. године одржат ће се 9. Међународна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“. Покровитељ и домаћин конференције је Град Зајечар. Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске један је од организатора наведеног скупа а члан организационог одбора је директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Милија Радовић. Детаљније информације можете погледати на сајту: http://bslz.org/
article
Дана 22.01.2014. године са почетком у 12,00 часова у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржан је састанак координационе групе.
article
Срећне и безбједне празнике жели вам  Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске. ...
article
У Републици Српској заједничком акцијом Тржишне инспекције, Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Комуналне полиције и Агенције за безбједност саобраћаја спроводе се додатне контроле угоститељских објеката у циљу сузбијања алкохолисања малољетних лица и контроле радног времена угоститељских објеката.
article
У сриједу 18.12.2013. године са почетком у 12,00 часова у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја одржана је VII сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске на којој се разматрало о Програму безбједбости саобраћаја на путевима у Републици Српској 2014. – 2018. (Радна верзија). По завршетку сједници представљена је превентивна кампања "АЛКОХОЛ УБИЈА, НАЈВИШЕ НЕДУЖНЕ"“ која ће се реализовати у периоду од 20. децембра 2013. године до 27. јануара 2014. године. На VII сједници Савјета донесени су корисни закључци.
article
У периоду од 20. децембра 2013. године до 27. јануара 2014. године у Републици Српској Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Инспекторат Републике Српске, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и Ауто мото савез Републике Српске провешће превентивну кампању под називом „Алкохол убија, највише недужне“.
article
Тржишна инспекција Републике Српске је протеклог викенда у оквиру заједничке акције Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Комуналне полиције и Агенције за безбједност саобраћаја у циљу сузбијања алкохолисања малољетних лица, вршила инспекцијске контроле у угоститељским објектима, у домену спровођења Уредбе о забрани продаје, употребе и услуживања алкохолних пића лицима млађим од 18 година.

© 2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
s
Покреће:  BitLab